YHTEENSOPIVUUS

Tarkista onko älypuhelimesi yhteensopiva Widex-kuulokojeiden ja -sovellusten kanssa

KUULOKOJEIDEN SUORATOISTO

Suoratoista älypuhelimestasi puheluja, musiikkia tai videoita Widex Moment-/Magnify-kuulokojeisiisi ilman apuvälineitä.

Apple-laitteet:

Widex-kuulokojeet yhdistyvät suoraan iPhone-, iPad- tai iPod-laitteisiin, jotta voit suoratoistaa puhelut ja musiikin suoraan kuulokojeisiisi.

Made for iPhone-kuulokojeet

Android-laitteet:

Suoratoisto Android-laitteisiin on nyt mahdollista Widex-kuulokojeilla ASHA-yhteyden (Audio Streaming for Hearing Aids) kautta.

MOMENT APP / MAGNIFY APP

EVOKE APP / ENJOY APP

BEYOND APP

TONELINK APP

REMOTE CARE APP

COM-DEX APP

HUOMAA

Kaikki sovellusratkaisut ja kuulokojeet on suunniteltu sekä testattu edellä mainituilla laitteilla ja käyttöjärjestelmillä.

Jos Apple- tai Android-laitettasi ei mainita tuettujen laitteiden luettelossa tai siinä on ei-tuettu käyttöjärjestelmä, sovelluksen toimivuutta ei taata. Ota yhteyttä kuuloalan ammattilaiseen saadaksesi neuvoja.

ASTU KOHTI PAREMPAA KUULOA

Siirry alkuun