Widex app og kompabilitetsguide til høreapparater

Support, FAQ og kompatibilitets oversikt for Apple og Android enheter.

FINN UT HVILKE APPER OG APP LØSNINGER PASSER MED DINE WIDEX HØREAPPARATER

• MOMENT-appen (for 2,4 GHz-modeller)
  • TONELINK app
  • COM-DEX app
  • ZEN TONES (Via MOMENT,- EVOKE-, BEYOND- eller ZEN Tinnitus-appen)
  • EVOKE app (for 2.4 gHz models)
  • TONELINK app
  • COM-DEX app
  • TV PLAY (via EVOKE app)
  • ZEN TONES (Via MOMENT, EVOKE, BEYOND or ZEN Tinnitus app)
  • BEYOND app
  • COM-DEX app
  • ZEN TONES (Via MOMENT, EVOKE, BEYOND or ZEN Tinnitus app)
  • COM-DEX app
  • ZEN TONES (Via MOMENT, EVOKE, BEYOND or ZEN Tinnitus app)

KONTAKT OSS

Telefon (10:00-14:00): 22 59 90 40E-post: post.no@widexsound.com

Høreapparater til service
Trenger du service på dine høreapparat kan du sende de til oss, på denne adressen:
Widex Norge AS
PB 9077 Grønland
0133 Oslo

NB! Husk å legge ved informasjon om hva som er galt, navn og fødselsdato, og hvilken adresse vi skal sende høreapparat i retur til.
Vi anbefaler å sende pakken med sporing.

Åpningstider
Vårt servicesenter i Lakkegata 53 er åpent mandag til fredag fra kl. 10:00-14:00.
Besøksadresse: Widex Norge AS, Lakkegata 53, 0187 Oslo
Vår telefon +47 22 59 90 40 er åpen mandag til fredag fra kl. 10:00- 14:00.

LA EN PROFESJONELL GUIDE DEG

Finn en høreapparatspecialist i nærheten av deg.

Finn en butikk
Gå til toppen