ENHETSKOMPATIBILITET

Kontrollera om din smartphone är kompatibel med Widex hörapparater och appar

STREAMING MED HÖRAPPARAT

Streama samtal, musik eller videor från din smartphone direkt till dina Widex Moment / Widex Magnify hörapparater utan behov av tillbehör.

Apple-enheter:

Widex hörapparater ansluts direkt till din iPhone, iPad eller iPod så att du kan streama dina telefonsamtal och musik direkt till dina hörapparater.

Tillverkad för iPhone hörapparater

Android-enheter:

Med Widex-enheter är det nu även möjligt att streama direkt till Android-enheter via ASHA-standarden (Audio Streaming for Hearing Aids).

MOMENT APP / MAGNIFY APP

EVOKE APP / ENJOY APP

BEYOND APP

TONELINK APP

REMOTE CARE APP

COM-DEX APP

NOTERA

Alla applösningar och hörapparater är designade och testade med ovan nämnda enheter och operativsystem.

Om din Apple- eller Android-enhet inte nämns i listan över enheter som stöds eller har ett operativsystem som inte stöds, garanteras inte appens funktionalitet. Kontakta din audionom för råd.

ENKLA STEG FÖR BÄTTRE HÖRSEL

Gå till toppen